Miharu - nie lubisz kotów... ???
Chyba zgłoszę Cię do pewnych organizacji, odpowiesz za to...
A ten podpinający się warkocz jest ZNAKOMITY.
Moderatorzy: verybilingual, Dx2
Przepraszam. Podchodzę do filmów bardzo emocjonalnie i czasem tak wychodzi. Naprawdę, jeśli z opisu wynika, że mi się nie podobało, to ..tylko tak wyszło. Naprawdę nieźle sie bawiłam. Z całą pewnością Av nie będzie miał u mnie specjalnego miejsca w sercu jak inne filmy ale nie żałuję obejrzenia.ralph napisał(a): tyle ze w mojej ocenie jest mniej zgryzliwosci(ale to nie zarzut!).
oiwona napisał(a):Ja też wpadłam w depresję po wyjściu z kina ponieważ nawiał nam ostatni autobus. I musieliśmy do Jaworzna z Katowic wracać taryfą . Co prawda w trakcie filmu pokazałam ukochanemu mężowi zegarek i postulowałam wcześniejsze opuszczenie sali kinowej. Ale spotkało się to z rozpaczliwie stanowczym protestem. Wbił się w krzesełko i tyle. Cóż taryfa 85 PLN ale nic to źle obliczyłam czas trwania seansu dla mnie 160 minut to były dwie godziny
oiwona napisał(a):Co prawda w trakcie filmu pokazałam ukochanemu mężowi zegarek i postulowałam wcześniejsze opuszczenie sali kinowej.
Powrót do Sport, sztuka, filmy i inne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości