15-06-2011, 19:59

18-06-2011, 11:39
yarek37 napisał(a):Dzis o 20.00 na kanale Zone Europa film pt "Potępiona miłość". Gra w nim Kylie

21-06-2011, 14:38

Uwierzcie mi - w Berlinie było podobnie!
  Uwierzcie mi - w Berlinie było podobnie!  

10-08-2011, 17:06
 Co prawda, pojawi się jedynie na wielkich ekranach Multikina. Tego dnia w sieci Multikino, zostanie wyświetlony koncert, w ramach "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour", nagrany w technologii 3D (użyto 9 kamer 3D oraz 6 kamer 2D). Film „Aphrodite - Les Folies Live” został zarejestrowany podczas dwóch koncertów w londyńskiej hali O2 Arena. Na scenie, a właściwie na ekranie Multikina zobaczymy główną Gwiazdę wieczoru - prześliczną (jak zawsze) i ubraną w przepiękne stroje Kylie, towarzyszących Jej Tancerzy, robiące niesamowite wrażenie wizualizacje, złote rydwany, latającego anioła i najbardziej spektakularną część koncertu - przecudny finał z użyciem wody tryskającej z oświetlonych fontann, umieszczonych na scenie. Dzięki technologii 3D wszyscy będziemy mogli (ponownie) poczuć się jak w pięknej bajce... hmm...
 Co prawda, pojawi się jedynie na wielkich ekranach Multikina. Tego dnia w sieci Multikino, zostanie wyświetlony koncert, w ramach "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour", nagrany w technologii 3D (użyto 9 kamer 3D oraz 6 kamer 2D). Film „Aphrodite - Les Folies Live” został zarejestrowany podczas dwóch koncertów w londyńskiej hali O2 Arena. Na scenie, a właściwie na ekranie Multikina zobaczymy główną Gwiazdę wieczoru - prześliczną (jak zawsze) i ubraną w przepiękne stroje Kylie, towarzyszących Jej Tancerzy, robiące niesamowite wrażenie wizualizacje, złote rydwany, latającego anioła i najbardziej spektakularną część koncertu - przecudny finał z użyciem wody tryskającej z oświetlonych fontann, umieszczonych na scenie. Dzięki technologii 3D wszyscy będziemy mogli (ponownie) poczuć się jak w pięknej bajce... hmm...  Uwierzcie mi - taki powrót ze świata bajki do otaczającej Nas rzeczywistości, nie będzie należał do łatwych!
  Uwierzcie mi - taki powrót ze świata bajki do otaczającej Nas rzeczywistości, nie będzie należał do łatwych!   

15-08-2011, 21:07
23-08-2011, 9:48

23-08-2011, 11:36
24-08-2011, 23:41
29-08-2011, 12:38
j.wojak napisał(a):Byłem. Fantastyczny spektakl, fantastyczny! Trójwymiarowa Kylie na wyciągnięcie ręki! Muza, dymy, fontanny, tancerze, anioł lecący nad widownią a na nim Kylie! Te jej ruchy, te jej nogi- chyba się zakochałem! Gdy księżniczka popu zaczyna śpiewać do anioła "There Must Be An Angel" (kiedyś Annie Lennox- pewnie znacie)- przechodzą ciarki.
Technologia 3D to przyszłość. Podświetlony na niebiesko dym- miałem wrażenie, że zaraz go wciągnę do nosa. Czyjaś podniesiona ręka- myślałem, że to kogoś z widowni kina. Strumyk fontanny- aż się uśmiechnąłem- tak blisko, realnie tańczył w rogu ekranu.

Niestety, najnowsze technologie (3D, 6D itp...) szkodzą ludzkiemu zdrowiu...
 Niestety, najnowsze technologie (3D, 6D itp...) szkodzą ludzkiemu zdrowiu...   zwykły, analogowy przekaz również.
  zwykły, analogowy przekaz również.   Nie mogłeś wybrać się na koncert Kylie do Berlina, ale dzięki sieci Multikino Księżniczka Popu pojawiła się w Polsce, m.in. w Szczecinie.
 Nie mogłeś wybrać się na koncert Kylie do Berlina, ale dzięki sieci Multikino Księżniczka Popu pojawiła się w Polsce, m.in. w Szczecinie.   
 02-09-2011, 9:23