Bardzo interesujący i wzruszający wywiad z Kylie Minogue...
Kylie Minogue - Sunday Night Interview (06.03.2011)
Pewnie pomyślicie, ze przesadzam, ale oglądając ten wywiad, miałem/mam łzy w oczach... Kylie, to wrażliwa, a zarazem silna Kobieta o niezwykle delikatnej urodzie, mierząca niewiele (niecałe 160 cm. wzrostu), wiele razy udowodniła, że małe jest piękne! A ten wywiad jest tego dowodem! Trudno oprzeć się Jej czarowi i urodzie! hmm... Pewnie się powtarzam, ale kocham <3 Ją (nie tylko) miłością fana do Idolki! Od ponad 21. lat jestem wielbicielem Kylie Minogue... Moją pierwszą kasetę Kylie "Enjoy Yourself", kupiłem, kiedy Nasza Koleżanka z Forum - Ola (Aibofobia), była u Mamy w brzuszku (1989r.)... hmm...
Panowie, przyjemnych wrażeń, podczas oglądania klipów!
astiz napisał(a):Petku, ten ostatni filmik jest niezły, ale pozostawił... niedosyt
Astiz, ta seksowna reklama z Kylie Minogue ubraną w skąpą bieliznę, w wielu krajach była zakazana. Zastanawiam się, dlaczego? Kolejny raz obejrzałem reklamę i... powoli dochodzę... (ciekawe, o czym teraz myślicie) do siebie... Kinky Kylie! hmm...
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowano 05-05-2011, 20:40 przez Petek, łącznie edytowano 1 raz
Billboard Music Awards 2011, Las Vegas - wywiad z Kylie Minogue na czerwonym dywanie
Billboard Music Awards 2011, Las Vegas - Kylie zapowiada występ The Black Eyed Peas (Ten najważniejszy fragment: 03:22-04:02, reszta to bezwartościowy (moim zdaniem) dodatek)
Dzisiaj urodziny Kylie Minogue, a więc... Drogiej Kylie, życzę dnia urodzin, który przyniesie to, co najlepsze - ciepłe uśmiechy, pogodne myśli i nadzwyczajne szczęście! Długich lat życia, szczęścia w miłości, zdrowia i sił, sukcesów w pracy (kolejnych cudownych albumów i koncertów, dzięki którym my - fani, znowu poczujemy się, jak w pięknej bajce), spełnienia najskrytszych marzeń, pogody ducha oraz wszelkiej pomyślności! - Jej wielbiciel - Mariusz
Ps. Życzenia dla Kylie Minogue: Nie mam pewności, czy Księżniczka Popu, odwiedza Nasze Forum? Podobne życzenia, wyślę za pośrednictwem oficjalnej strony Kylie. Ps.2. Facebook: Wczorajsza wiadomość, którą otrzymałem od pewnej Pannicy, cyt.: "Mariusz ja przez Ciebie a raczej przez to, że mnie rozkochałeś w Kylie, dostaję na głowę!!! Patrzę na Nią i słucham i słucham...kocham Ją!!!"... Zarażanie twórczością Kylie Minogue, Pet Shop Boys oraz Depeche Mode, to moje zadanie... Jak widać, idzie mi całkiem nieźle.
Ostatnio edytowano 29-05-2011, 7:50 przez Petek, łącznie edytowano 1 raz
Oby tak dalej! Ja także zarażam ludzi Pet Shop Boys czy Depeche Mode W pracy koledzy się pytają co to za fajny dzwonek mam Niektórzy się dziwią że PSB jeszcze tworzą... Ostatnio do żony po opłacie czynszu za mieszkanie zaśpiewałem "I love you, You pay my rent"
"All the way back home at midnight You were sleeping on my shoulder..."
KYLIE MINOGUE - APHRODITE - LES FOLIES 2011 TOUR & APHRODITE LIVE 2011 (dodatkowe koncerty)...
"Aphrodite - Les Folies 2011 Tour" - tour dates: Sat 19 Feb, Herning, Denmark, Herning Arena Tue 22 Feb, Helsinki, Finland, Hartwall Arena Wed 23 Feb, Tallin, Estonia, Saku Arena Fri 25 Feb, Riga, Latvia, Arena Sat 26 Feb, Vilnius, Lithuania, Siemens Arena Mon 28 Feb, Hamburg, Germany, O2 World Tue 01 March, Berlin, Germany, O2 World Wed 02 March, Prague, Czech Republic, O2 Arena Fri 04 March, Leipzig, Germany, Red Bull Arena Sat 05 March, Munich,Germany, Olympiahalle Sun 06 March, Mannheim, Germany, SAP Arena Tue 08 March, Milan, Italy, Mediolanum Forum Wed 09 March, Zurich, Switzerland, Hallenstadion Fri 11 March, Toulouse, France, Zenith Sat 12 March, Barcelona, Spain, Palau Saint Jordi Mon 14 March, Amnéville, France, The Galaxie Tue 15 March, Paris, France, Palais Omnisport Bercy Thu 17 March, Amsterdam, Netherlands, Heineken Music Hall (Note venue change) Fri 18 March, Oberhausen, Germany, Koning Pilsner Arena Sat 19 March, Antwerp, Belgium, Lotto Sportpaleis Tue 22 March, Dublin, Eire, O2 Wed 23 March, Dublin, Eire, O2 Fri 25 March, Cardiff, UK, Cardiff International Arena Sat 26 March, Cardiff, UK, Cardiff International Arena (Extra Date!) Mon 28 March, Glasgow, UK, SECC Tue 29 March, Glasgow, UK, SECC Wed 30 March, Glasgow, UK, SECC Fri 01 April, Manchester, UK, Evening News Arena Sat 02 April, Manchester, UK, Evening News Arena Mon 04 April, Manchester, UK, Evening News Arena Tue 05 April, Manchester, UK, Evening News Arena Thu 07 April, London, UK, O2 Arena Fri 08 April, London, UK, O2 Arena Sat 09 April, London, UK, O2 Arena Mon 11 April, London, UK, O2 Arena Tue 12 April, London, UK, O2 Arena Sat 23 April, Tokyo, Japan, Makuhari Event Hall Sun 24 April, Tokyo, Japan, Makuhari Event Hall Mon 25 April, Osaka, Japan, Jo Hall Thu 28 April, Montreal, Canada, Bell Centre Fri 29 April, Boston, MA, USA, Agganis Arena Sat 30 April, Washington DC, USA, Patriot Centre Mon 02 May, New York, NY, USA, Hammerstein Ballroom Tue 03 May, New York, NY, USA, Hammerstein Ballroom Wed 04 May, New York, NY, USA, Hammerstein Ballroom Fri 06 May, Atlanta, GA, USA, Fox Theatre Sat 07 May, Fort Lauderdale, FL, USA, Bank Atlantic Centre Sun 08 May, Orlando, FL, USA, Hard Rock Theatre Tue 10 May, Houston, TX, USA, Verizon Theatre Thu 12 May, Mexico City, Mexico, Sports Palace Sat 14 May, Guadalajara, Mexico, Auditorio Telmex Mon 16 May, Monterrey, Mexico, Monterrey Arena Wed 18 May, Dallas, TX, USA, Verizon Theatre Fri 20 May, Los Angeles, CA, USA, Hollywood Bowl Sat 21 May, San Francisco, CA, USA, Bill Graham Civic Cent. Sun 22 May, Las Vegas, NV, USA, The Colosseum at Caesars Palace Fri 3 Jun, Brisbane, Entertainment Centre Sat 4 Jun, Brisbane, Entertainment Centre Tue 7 Jun, Sydney, Entertainment Centre Wed 8 Jun, Sydney, Entertainment Centre Sat 11 Jun, Sydney, Entertainment Centre Tue 14 Jun, Melbourne, Rod Laver Arena Wed 15 Jun, Melbourne, Rod Laver Arena Thu 16 Jun, Melbourne, Rod Laver Arena Sat 18 Jun, Adelaide, Entertainment Centre Wed 22 Jun, Perth, Burswood Dome APHRODITE LIVE 2011 Cont. "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour" - tour dates (dodatek): Sat 25 Jun, Bangkok, Impact Arena Mon 27 Jun, Jakarta, Sentul International Convention Centre Wed 29 Jun, Singapore, Indoor Stadium Fri 1 Jul, Hong Kong, Convention & Exhibition Centre Sun 3 Jul, Taipei, Nangang Exhibition Hall Tue 5 Jul, Manila, Araneta Coliseum Fri 8 Jul, Johannesburg, Sun City Superbowl Sat 9 Jul, Johannesburg, Sun City Superbowl Wed 13 Jul, Cape Town, Grand Arena Thu 14 Jul, Cape Town, Grand Arena
* Już wkrótce koncert w Melbourne - rodzinnym mieście Kylie. A jednak Księżniczka Popu odwiedzi Afrykę Płd.
Zapowiedź filmu z londyńskiego występu Kylie Minogue, w ramach "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour", nagranego w technologii 3D...
Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour", O2 Arena, London (3D) - trailer
* Do nagrania tego koncertu, użyto 9 kamer 3D oraz 6 kamer 2D. Po tym tournee, pojawi się album DVD... Czekamy...