Kylie Minogue - Princess Of Pop

Muzyka, którą polecacie. Wykonawcy, których warto poznać.

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Re: Kylie Minogue

Postprzez Petek » 21-02-2011, 19:57

Witam!

jack napisał(a):Oto krótka oficjalna relacja z duńskiego Herning, z pierwszego koncertu rozpoczynającego wielką trasę Kylie.
Petku, zazdroszczę szczerze! Show musi być niesamowite z tego co widać na filmiku!

To kolejny piękny show z udziałem Kylie i Tancerzy! hmm... 8-) Mimo wszystko "Fever Tour 2002" był/jest najlepszy!

Kylie Minogue w reklamie nowego Lexus'a CT 200h:

Źródło: Facebook > Kylie Minogue Poland

Kylie czy Lexus? Wybór należy do Was! ;) Ja wybieram, a właściwie marzę o Kylie i Lexus'ie, ostatecznie o Kylie za kierownicą tego japońskiego auta, z którą podróżuję! hmm... :oops: :)

Na razie!
Petek
Yesterday, When I Was Mad

Sex: Petshopboy

Postprzez Petek » 27-02-2011, 13:18

Witajcie!

Fani z Polski, witają Kylie Minogue w Wilnie:
http://www.lrytas.lt/videonews/?id=12987312231298378519
(obejrzyjcie cały materiał)
Źródło: Facebook > Kylie Minogue Poland

Nasi rodacy, zrobili sobie zdjęcie z Kylie - to ogromne szczęście! hmm... :D A Księżniczka popu, zachowała się, jak prawdziwa Gwiazda - mimo zmęczenia podróżą, podeszła do Fanów!

Cenne info dla "łowców" autografów: Lexus LS 600h o numerze rejestracyjnym: ERS 600 - to auto, którym porusza się Kylie (lotnisko - hotel, hotel - hala itd...)!

Miłej niedzieli!
Petek

Postprzez Petek » 01-03-2011, 10:54

Witam Was!

Dziś (za ok. 1o godzin) koncert Kylie Minogue w Berlinie... Jeśli dojedziemy do Berlina i kupimy bilety* na miejscu (w kasie) i zobaczę Kylie, poinformuję Was o tym... :D Wracając ze stolicy Niemiec (ok. północy), napiszę post z telefonu komórkowego lub wyślę SMS-a do Rafała (Ralph). Trzymajcie kciuki! ;)

* Zwlekaliśmy z biletami, ponieważ nie było pewności, czy pojedziemy do Berlina (busem), czy Lipska (autem). Berlin i Lipsk - nadal są bilety, ale jest jeden minus - w przypadku Berlina kasy otwierają o godz. 9-ej, a my powinniśmy być na miejscu po 16-ej (wyjazd o 14-tej). Musieliśmy opóźnic wyjazd, ponieważ moja Współtowarzyszka ma/miała dzisiaj prezentację na studiach. Mimo wszystko wierzę, że się uda!

Kylie Minogue Opening Night "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour"

Pozdrawiam Was!
Petek

Postprzez j.wojak » 01-03-2011, 23:22

Te fragmenty wyglądają fantastycznie!!! W dodatku prawdziwe fontanny na scenie? Rewelacja! Ogłaszam: jestem FANEM !
Love comes quickly...
j.wojak
Domino Dancing

Postprzez Petek » 02-03-2011, 8:32

Witajcie!

Udało się, dojechaliśmy szczęśliwie do Berlina, pod halę O2 World i kupiliśmy bilety! :D Nie było wejściówek na płytę, ale dostaliśmy bilety na doskonały sektor 102 (niedaleko Kylie)... hmm... :D Powoli dochodzę do siebie po wczorajszym fantastycznym widowisku z udziałem Bogini Piękna i Jej "podwładnych"... hmm... :D Niebawem zdjęcia i recenzyjka...

j.wojak napisał(a):Te fragmenty wyglądają fantastycznie!!! W dodatku prawdziwe fontanny na scenie? Rewelacja! Ogłaszam: jestem FANEM !

Jacku, 4 III występ Kylie w Lipsku! Jedź tam, bo naprawdę warto! Myślimy o wyjeździe do Lipska na nasz drugi koncert, w ramach "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour". Jutro zdecydujemy.

Cdn...
Ostatnio edytowano 02-03-2011, 15:49 przez Petek, łącznie edytowano 1 raz
Petek

Postprzez ralph » 02-03-2011, 14:14

Wygląda extra!! Lubie takie eklektyczne show. O niebo lepiej niż np. trasa Lady Gaga.
ralph
Home And Dry

Postprzez jack » 02-03-2011, 21:56

Miałem wczoraj niezłego doła jak sobie wieczorem skojarzyłem, że Kylie gra 2 godziny drogi od mojego domu... :roll: :cry: :mrgreen:
05.12.09, Pandemonium @ O2 World, Berlin
19.7.10, Pandemonium @ Brighton Centre, Brighton
18.6.13, Electric @ O2 Arena, London
04.9.13, Electric @ Ergo Arena, Gdańsk
06.9.13, Electric @ Tempelhof, Berlin Festival
13.8.14, Electric @ Forum Karlin, Praha
jack
Domino Dancing

Postprzez j.wojak » 02-03-2011, 22:21

Petek napisał(a):Jacku, 4 III występ Kylie w Lipsku! Jedź tam, bo naprawdę warto!
Cdn...

Nie dam rady, niestety!
Love comes quickly...
j.wojak
Domino Dancing

Postprzez Petek » 04-03-2011, 14:50

Witam Was!

Zapraszam Was do mojej małej galerii (slideshow)*, odblokowałem kilka zdjęć z berlińskiego koncertu Kylie Minogue, w O2 World**:
http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id= ... 1=1&add2=8
Fotki takie sobie, mam znacznie lepsze filmiki. Wiecie, jak to jest - albo dobra zabawa, albo w miarę profesjonalne robienie zdjęć, czy filmowanie?

* Niebawem, dorzucę inne fotki (odwiedzajcie galerię, oczywiście jeżeli macie na to ochotę)!
** Pracownicy z hali O2 World, byli niezwykle mili! I taka ciekawostka - przemyciłem dwa aparaty fot.: Canon HD i SONY HD (z takimi modelami nie wpuszczają do hali). A tak naprawdę - mnie nie sprawdzali, zaglądali tylko do torebki mojej Współtowarzyszki. :) Niepokojące jest to, że nie dbają o bezpieczeństwo Kylie! :( I za to należy się nagana!

Ta Pannica trzyma mój T-shirt ze zdjęciem Afrodyty/Kylie... :D Było kilka gadżetów nawiązujących do trasy Kylie "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour"... Kupiłem T-shirt za 30€ i piękny, duży plakat (prześliczna twarz Kylie) za jedyne 5€... :D Nie było albumów CD i DVD. :?

Jeśli wybieracie się do stolicy Niemiec, do hali O2 World, na koncert swoich ulubionych artystów i nie macie biletów, wtedy kupujecie wejściówkę na miejscu. Macie do wyboru sektor 101 lub 102 Premium (w przypadku koncertu Kylie zapłaciłem blisko 100€ za bilet). Zarezerwowałem bilet na Berlin, ale później zrezygnowałem z zakupów przez internet, ponieważ nie mieliśmy pewności, czy pojedziemy do Berlina, Lipska, czy Pragi? Bardzo dobrze, że pozostaje opcja - sektor 101 lub 102 Premium! Do dla takich jak ja, czyli czekających na ostatnią chwilę... :oops: :)

Dopiero dzisiaj, o godz. 12-tej, zdecydowaliśmy, że nie jedziemy do Lipska. Pieniądze są, urlop jest (do dzisiaj), ale za duże ryzyko jechać bez biletów... Tym bardziej, że do Lipska jest prawie dwa razy dalej, niż do Berlina. Szkoda mi tego Lipska! :(

Cdn...
Petek

Postprzez Wiewiórka » 07-03-2011, 15:00

Jeżeli chodzi o tą panią w okuł ,której jest dużo zamieszania ;) to przypomina mi się ten utwór
Kylie Minogue - Red Blooded Woman Super wygląda tutaj w tych dzisach I tych kozaczkach. :oops: :roll:

P.S. nawiązanie do tematu ,,Playlista przecietnego fana. 8-)
Obrazek
Wiewiórka
Somewhere

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Muzyka