21-02-2011, 19:57
jack napisał(a):Oto krótka oficjalna relacja z duńskiego Herning, z pierwszego koncertu rozpoczynającego wielką trasę Kylie.
Petku, zazdroszczę szczerze! Show musi być niesamowite z tego co widać na filmiku!
 Mimo wszystko "Fever Tour 2002" był/jest najlepszy!
 Mimo wszystko "Fever Tour 2002" był/jest najlepszy!  Ja wybieram, a właściwie marzę o Kylie i Lexus'ie, ostatecznie o Kylie za kierownicą tego japońskiego auta, z którą podróżuję! hmm...
 Ja wybieram, a właściwie marzę o Kylie i Lexus'ie, ostatecznie o Kylie za kierownicą tego japońskiego auta, z którą podróżuję! hmm...  

27-02-2011, 13:18
 A Księżniczka popu, zachowała się, jak prawdziwa Gwiazda - mimo zmęczenia podróżą, podeszła do Fanów!
  A Księżniczka popu, zachowała się, jak prawdziwa Gwiazda - mimo zmęczenia podróżą, podeszła do Fanów! 01-03-2011, 10:54
 Wracając ze stolicy Niemiec (ok. północy), napiszę post z telefonu komórkowego lub wyślę SMS-a do Rafała (Ralph). Trzymajcie kciuki!
  Wracając ze stolicy Niemiec (ok. północy), napiszę post z telefonu komórkowego lub wyślę SMS-a do Rafała (Ralph). Trzymajcie kciuki!   
 01-03-2011, 23:22
02-03-2011, 8:32
 Nie było wejściówek na płytę, ale dostaliśmy bilety na doskonały sektor 102 (niedaleko Kylie)... hmm...
  Nie było wejściówek na płytę, ale dostaliśmy bilety na doskonały sektor 102 (niedaleko Kylie)... hmm...   Powoli dochodzę do siebie po wczorajszym fantastycznym widowisku z udziałem Bogini Piękna i Jej "podwładnych"... hmm...
 Powoli dochodzę do siebie po wczorajszym fantastycznym widowisku z udziałem Bogini Piękna i Jej "podwładnych"... hmm...   Niebawem zdjęcia i recenzyjka...
 Niebawem zdjęcia i recenzyjka...j.wojak napisał(a):Te fragmenty wyglądają fantastycznie!!! W dodatku prawdziwe fontanny na scenie? Rewelacja! Ogłaszam: jestem FANEM !
02-03-2011, 14:14
02-03-2011, 21:56

02-03-2011, 22:21
Petek napisał(a):Jacku, 4 III występ Kylie w Lipsku! Jedź tam, bo naprawdę warto!
Cdn...
04-03-2011, 14:50
 Niepokojące jest to, że nie dbają o bezpieczeństwo Kylie!
 Niepokojące jest to, że nie dbają o bezpieczeństwo Kylie!   I za to należy się nagana!
 I za to należy się nagana!  Było kilka gadżetów nawiązujących do trasy Kylie "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour"... Kupiłem T-shirt za 30€ i piękny, duży plakat (prześliczna twarz Kylie) za jedyne 5€...
  Było kilka gadżetów nawiązujących do trasy Kylie "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour"... Kupiłem T-shirt za 30€ i piękny, duży plakat (prześliczna twarz Kylie) za jedyne 5€...  Nie było albumów CD i DVD.
 Nie było albumów CD i DVD.   

07-03-2011, 15:00
 to przypomina mi się ten utwór
 to przypomina mi się ten utwór