Witam Was!
Zapraszam Was do mojej małej galerii (slideshow)*, odblokowałem kilka zdjęć z berlińskiego koncertu Kylie Minogue, w O2 World**:
http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id= ... 1=1&add2=8Fotki takie sobie, mam znacznie lepsze filmiki. Wiecie, jak to jest - albo dobra zabawa, albo w miarę profesjonalne robienie zdjęć, czy filmowanie?
* Niebawem, dorzucę inne fotki (odwiedzajcie galerię, oczywiście jeżeli macie na to ochotę)!
** Pracownicy z hali O2 World, byli niezwykle mili! I taka ciekawostka - przemyciłem dwa aparaty fot.: Canon HD i SONY HD (z takimi modelami nie wpuszczają do hali). A tak naprawdę - mnie nie sprawdzali, zaglądali tylko do torebki mojej Współtowarzyszki.
Niepokojące jest to, że nie dbają o bezpieczeństwo Kylie!
I za to należy się nagana!
Ta Pannica trzyma mój T-shirt ze zdjęciem Afrodyty/Kylie...
Było kilka gadżetów nawiązujących do trasy Kylie "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour"... Kupiłem T-shirt za 30€ i piękny, duży plakat (prześliczna twarz Kylie) za jedyne 5€...
Nie było albumów CD i DVD.
Jeśli wybieracie się do stolicy Niemiec, do hali O2 World, na koncert swoich ulubionych artystów i nie macie biletów, wtedy kupujecie wejściówkę na miejscu. Macie do wyboru sektor 101 lub 102 Premium (w przypadku koncertu Kylie zapłaciłem blisko 100€ za bilet). Zarezerwowałem bilet na Berlin, ale później zrezygnowałem z zakupów przez internet, ponieważ nie mieliśmy pewności, czy pojedziemy do Berlina, Lipska, czy Pragi? Bardzo dobrze, że pozostaje opcja - sektor 101 lub 102 Premium! Do dla takich jak ja, czyli czekających na ostatnią chwilę...
Dopiero dzisiaj, o godz. 12-tej, zdecydowaliśmy, że nie jedziemy do Lipska. Pieniądze są, urlop jest (do dzisiaj), ale za duże ryzyko jechać bez biletów... Tym bardziej, że do Lipska jest prawie dwa razy dalej, niż do Berlina. Szkoda mi tego Lipska!
Cdn...