Oczywiście poza tymi trzema płytami cd tak jak pisałem na początku można sobie ściągnąć tzw. ,,Sandra - The Platinum Collection” (Bonus-Tracks) Składa się on z pięciu piosenek dodatkowych –remiksów:
1.We’ll Be Toghether (Extented Version) Ta piosenka ,która jest na początku strony-klip. 2.Hiroshima (Extended Version), Całkiem znośny remix. 3.Don’t Be Aggressive (The Midnight Hour Mix) Może być 4. Nights In White Satin (Club Mix) Taki sobie. 5. Secret Land (Ultra Violet Mix). Mam wszystkie remixy secret Land i nie zrobiło to na mnie żadnej niespodzianki. Ale mix ciekawy.
Widzieliście podobieństwo miedzy klipem Pet shop boys Jealousy a Sandra HI HI HI ? To więc tak.... Na klipie pet shop bys końcowa scena kończy się że drzwi się zamykają. A na klipie Sandry otwierają .Nie było by w tym nic dziwnego ale te drzwi są podobne do siebie .
Niewinna miłość ta informacja jest dla każdego nigdy zbyt często nie łapię okazji na umór mam dość kupowania dużo biżuterii nie ważne czy to Rzym czy Tennessee
ponieważ chciałabym skontaktować się (skontaktować się) z mężczyzną, za którym tak bardzo tęsknię (tak bardzo) a ty powinieneś zagwarantować dzień za dniem
niewinna miłość potrzebujesz mojej niewinnej miłości moja niewinna miłość wieczorem nie mogę zrobić tego dostatecznie możesz zostać przy moim boku i dać mi wszystko niewinny chłopiec potrzebujesz mojego niewinnego chłopca mój niewinny chłopiec wieczorem teraz możesz zrobić dostatecznie dużo możesz zostać przy moim boku i pokazać mi wszystko
ta informacja jest dla nudnego mężczyzny on nie jest zakochany, on tylko gra w jakąś grę nie poddam się w luksusie nie chciałabym pozwolić mu tonąć w mojej ekstazie
ponieważ chciałabym skontaktować się (skontaktować się) z mężczyzną, za którym tak bardzo tęsknię (tak bardzo) a ty powinieneś zagwarantować dzień za dniem
niewinna miłość potrzebujesz mojej niewinnej miłości moja niewinna miłość wieczorem nie mogę zrobić tego dostatecznie możesz zostać przy moim boku i dać mi wszystko niewinny chłopiec potrzebujesz mojego niewinnego chłopca mój niewinny chłopiec wieczorem teraz możesz zrobić dostatecznie dużo możesz zostać przy moim boku i pokazać mi wszystko
Jedna noc więcej jedna noc więcej jedna noc więcej z Tobą zamknij swoje oczy, dam Ci moją miłość jedna noc więcej jedna noc więcej z Tobą proszę przytul mnie jeszcze raz ponieważ kocham Cię
oto tu stoję i nawet nie mogę płakać moje serce rozrywa się wewnątrz mówisz żegnaj znalazłeś kogoś nowego gdziekolwiek idziesz, ja będę z Tobą
jedna noc więcej jedna noc więcej z Tobą posłuchaj mnie teraz, nie pozwolę Ci odejść jedna noc więcej otwieram swe serce dla Ciebie proszę przytul mnie jeszcze raz ponieważ kocham Cię
zanim odejdziesz, weź mnie w swoje ramiona i jeszcze raz pozwól mi Cię poczuć nie mogę sobie poradzić wciąż jestem od Ciebie uzależniona cokolwiek zrobisz, ja będę z Tobą
jedna noc więcej jedna noc więcej z Tobą zamknij swoje oczy, dam Ci moją miłość jedna noc więcej jedna noc więcej z Tobą wiesz jak długo ona będzie trwać to zależy od Ciebie chciałbym jeszcze raz Cię przytulić ponieważ kocham Cię
Ostatnio edytowano 17-10-2010, 16:47 przez Wiewiórka, łącznie edytowano 1 raz
Kurka najbardziej dla mnie w tej piosence jest ten tekst .Niby piosenka fajna rytmiczna a opowiada o cierpieniu i różnych tam problemach które nas codziennie trapią. Jeszcze jedna ,bardzo istotna dla mnie sprawa. Sandra dopasowywała się do tamtych lat i zmieniała muzykę –lata 90 .Nie wiem czy wyszło jej to na dobre ale jak by tego nie zrobiła to konsekwencje były by tego o wiele gorsze. Podobnie jak płyta Very . Pet shop boys musieli nagrać coś nowego bo jak by nagrali podobną płytę w stylu Behaviour byli by monotematyczni i prawdopodobnie wykluczyło by ich ze sceny muzycznej raz na zawsze. Sandra musiała się dopasować do takich gwiazd jakimi byli wtedy i królowali na parkiecie :Haddaway-What is Love? , Dr. Alban - It's my life, Culture Beat- Mr. Vain, Snap -Rhythm is a dancer itp…….
(LIFE MAY BE) A BIG INSANITY
Życie może być wielkim szaleństwem
słońce wzeszło tego poranka, wdarło się do mojego pokoju włączyłam telewizor słońce było czerwone usłyszałam wiadomości to przewróciło mnie do góry nogami... jest ciężko kiedy widzisz coś takiego, tam są tortury i ból wciąż mam takie uczucie, że coś zostało nie powiedziane
życie może być wielkim szaleństwem ale miłość pokona nienawiść w stosunku do całej wieczności czy Ty nie wiesz? my jesteśmy silni... życie może być wielkim szaleństwem ale jest coś więcej do życia niż rzeczywistość ponieważ nasze serca czynią nas silnymi...
odbierając telefon, obrazy zawsze się zmieniają dzieci bawią się na ulicy rozmawiając z kimś, mogę tylko obserwować póki nie stanę na nogach... ciężkie czasy i okrutne zbrodnie, one nie pokonają moich marzeń oczy dziecka mówią mi, że coś zostało nie powiedziane
życie może być wielkim szaleństwem ale miłość pokona nienawiść w stosunku do całej wieczności czy Ty nie wiesz? my jesteśmy silni... życie może być wielkim szaleństwem
ale jest coś więcej do życia niż rzeczywistość ponieważ nasze serca czynią nas silnymi...
jest ciężko kiedy widzisz coś takiego, tam są tortury i ból wciąż mam takie uczucie, że coś zostało nie powiedziane
życie może być wielkim szaleństwem ale miłość pokona nienawiść w stosunku do całej wieczności czy Ty nie wiesz? my jesteśmy silni... życie może być wielkim szaleństwem ale jest coś więcej do życia niż rzeczywistość ponieważ nasze serca czynią nas silnymi...
Ostatnio edytowano 17-10-2010, 16:52 przez Wiewiórka, łącznie edytowano 1 raz
Tak na marginesie Sandra i Olaf Menges wrzeli potajemny ślub. Odbył się on na przepięknej wyspie Seszele położonej niedaleko Madagaskaru. ślub odbył się 28 lutego.
Występ Sandry w programie włoskim z roku 1988- 11- 26. Super Classif show
Zapomniałem jak nazywa się gitarzysta. Fajna jest tam scena jak Sandra sobie siedzi. A ten gitarzysta do niej recytuje ten tekst piosenki. Sandra niczym nie wzruszona, olewa go sobie. Nie jest podatna na jego słowa. (Oczywiście to taki żarcik moja interpretacja)
Klip do utworu We'll be together był kręcony dla potrzeb francuskiej TV i tam transmitowany z okazji okrągłej rocznicy wieży Eiffla (1889-1989) ale Sandra piosenkę nakręciła w Berlinie. 24.06.1989. Artykuły: http://sandra.dmkhosting.com/sandra/Gal ... t_2_01.jpg