Niebo może poczekać widziałam Twoją twarz a Ty widziałeś moją i tak staliśmy się znacznie silniejsi nie mogę zaprzeczyć że przybyłeś w porę by przygotować płonącą noc
zamknij oczy zamknij swe oczy i mów jesteś jedyna nie czujesz tego samego?
niebo może poczekać bo Ty jesteś mym pożądaniem niebo może poczekać Ty pojawiasz się na czas więc zamij me serce nigdy nie jest za późno byśmy żyli tym dniem radości a niebo może poczekać
widziałam Twoje oczy a Ty widziałeś moje nie możesz być kłamcą przez dzień i noc powiedz co lubisz zatrzymam moją, już silniejszą miłość
zamknij oczy zamknij swe oczy i mów jesteś jedyna nie czujesz tego samego?
niebo może poczekać bo Ty jesteś mym pożądaniem niebo może poczekać Ty pojawiasz się na czas więc zamij me serce nigdy nie jest za późno byśmy żyli tym dniem radości a niebo może poczekać
niebo może poczekać, niebo może poczekać
Ostatnio edytowano 17-10-2010, 16:18 przez Wiewiórka, łącznie edytowano 1 raz
Osobiście uważam że klip jest świetnie dopasowany do piosenki super a dlaczego? Bo reżyserował go nie kto inny jak Howard Greenhagh .
Nie bądź agresywny
przyszedłeś tu dziś i znowu byłeś taki zimny mogłam to dostrzec w Twoich oczach kiedy próbowałam Cię dotknąć ja po prostu nie rozumiem co się stało ja tylko wiem, że cię kocham... może to kłopot, może to ból ale ja tu jestem, stęskniona Ciebie powiedz mi swoje życzenia, powiedz mi swoje marzenia zrobię dla Ciebie wszystko ale proszę, nie bądź agresywny...
nie bądź agresywny, nie bądź głupi nie bądź, nie bądź dla mnie agresywny nie bądź zaborczy, nie bądź taki okrutny po prostu mnie kochaj, nie bądź dla mnie agresywny
był taki czas, nie tak dawno temu nasza miłość była niedoświadczona Ty byłeś całkiem inny a ja czułam się bezpiecznie w Twoich ramionach teraz powiedz mi, co Cię zmieniło? co sprawiło, że Twe serce zamieniło się w kamień ja mogłabym być Twoją przyjaciółką ja mogłabym być Twoją niewolnicą ja mogłabym być wszystkim czym chciałbyś, żebym była ale kochanie, nie bądź agresywny...
nie bądź agresywny, nie bądź głupi nie bądź, nie bądź dla mnie agresywny nie bądź zaborczy, nie bądź taki okrutny po prostu mnie kochaj, nie bądź dla mnie agresywny...
nie bądź agresywny, nie bądź głupi lepiej mnie kochaj, nie bądź dla mnie agresywny
Ostatnio edytowano 17-10-2010, 16:23 przez Wiewiórka, łącznie edytowano 1 raz
Moja recenzja płyty ,,SANDRA the platinum collection”
Sandra the platinum collection
Postanowiłem coś opisać o tej składance i co dziwnego jest super. Nie jestem sympatykiem Sandry ani tym bardziej Fanem ale nie mogę tej płyty skrytykować w żadnym przypadku. No może że brakuje tutaj Don't Cry (The Breakup Of The World) z płyty ,,Ten on one” wydanej 5 października 1987r. Oczywiście nie zabrakło takich hitów jak Maria Magdalena (Single Version) , In The Heat Of The Night (Single Version), Innocent Love (Single Version), Midnight Man (Single Version), Everlasting Love, Stop For A Minute (Single Version), . Heaven Can Wait (Single Version), Secret Land (Single Version), i mojej ulubionej . We'll Be Together (Single Remix) . itd........ Super są remiksy ,które znajdują się na cd 3 . np. posłuchać Maria Magdalena (Extended Version) coś fajnego. Albo Midnight Man (Extended Version) –Super. Bardzo ciekawymi remiksami są Everlasting Love (Extended Version), Everlasting Love (Pwl 12 Remix)- Ten jest ciekawy .Tak jak by go pet shop boys remiksowali. Heaven Can Wait (Extended Version) Dobre tak samo.
Co tu dużo gadać fajny album i tyle. Na pewno lepszy od a-ha. Polecam Gorąco.
dafio-cat napisał(a):Na pewno lepszy od OSTATNIEJ płyty A-Ha... Tak bym zakończył Twoje podsumowanie Wiewiórko...
Dziękuje Tobie Dafio To nie oznacza oczywisci że nic nie będę tutaj zamiescac nic w najbliszy czasie to jeszcze nie koniec. Album naprawde super . Non stop jego słucham nawet w czasie do pracy. Dziwne że to mówi fan Pet shop boys. ,,Ale nie samym chlebem człowiek żyje” .
W upale nocy mówisz do mnie chcesz mej miłości mówisz do mnie ale to nie jest rzecz niedostatecznie posługujesz się moją miłością wzywasz mnie znów widzę
w upale nocy stracisz swe serce i sprzedajesz duszę tracę kontrolę w upale nocy jest trochę za późno by żyć tym fachem ale nie mogę już dłużej tego znosić stracisz swe serce i swoją duszę tracę kontrolę w upale nocy w upale nocy
mówisz do mnie chcesz mej miłości mówisz do mnie ale to nie jest rzecz kto jest po mojej stronie? tracę swą dumę wzywasz mnie znów widzę
w upale nocy stracisz swe serce i sprzedajesz duszę tracę kontrolę w upale nocy jest trochę za późno by żyć tym fachem ale nie mogę już dłużej tego znosić stracisz swe serce i swoją duszę tracę kontrolę w upale nocy w upale nocy
Ostatnio edytowano 17-10-2010, 16:30 przez Wiewiórka, łącznie edytowano 1 raz
Ty jesteś moją wieczną... Ty jesteś moją wieczną miłością
serca wędrują zbłąkane zostawiają cierpienie kiedy odchodzą Ty odszedłeś wtedy kiedy tak bardzo Cię potrzebowałam odnajdujesz swą drogę wrócisz, nie prawdaż? zamierzam poczekać, kochając Cię nieustannie
otwórz swoje oczy, wtedy zrozumiesz że pozostałam tu z moją wieczną miłością! potrzebuję Cię przy sobie nie ma potrzeby by się chować nigdy nie wyprzemy się wiecznej miłości! na samym początku otwórz swoje serce bądź trwałą częścią wiecznej miłości! Ty jesteś moją wieczną... Ty jesteś moją wieczną miłością
spójrz w moje oczy zobacz moją płonącą silniej miłość nigdy więcej pożegnań w Twoich ramionach jest moje miejsce nadszedł nasz czas wszystkie moje marzenia się spełniły dwa serca jak jedno kochając mnie, kochając Ciebie
otwórz swoje oczy, wtedy zrozumiesz że pozostałam tu z moją wieczną miłością! potrzebuję Cię przy sobie nie ma potrzeby by się chować nigdy nie wyprzemy się wiecznej miłości! na samym początku otwórz swoje serce bądź trwałą częścią wiecznej miłości! Ty jesteś moją wieczną... Ty jesteś moją wieczną miłością Ty jesteś moją wieczną... Ty jesteś moją wieczną miłością...
Ostatnio edytowano 17-10-2010, 16:36 przez Wiewiórka, łącznie edytowano 1 raz