01 - I Want You Know 02 - Losing My Mind 03 - If There Was Love 04 - So Sorry, I Said 05 - Don't Drop Bombs 06 - Twist In My Sobriety 07 – Rent 08 - Love Pains 09 - Tonight Is Forever 10 - I Can't Say Goodnight
Tak faktycznie Losing My Mind ,chyba wyróżnia się na tej płycie. Don't Drop Bombs tak samo jest ciekawa. Rent zdecydowanie jest lepsza w wykonaniu Pet shop boys. Neil wypowiadał się wielokrotnie że ta piosenka jest napisana dla kobiety. Tonight Is Forever zdecydowanie PSB.
Bardzo dobry album! Praktycznie kazdy kawalek zasluguje na wyroznienie! Pamietam jak uslyszalem go po raz pierwszy jak mialem jakies 7 lat, nie mialem zielonego pojecia o produkcji, itp sposobach wspolpracy miedzy artystami i bylem bardzo zaskoczony jak uslyszalem ze ktos inny spiewa znane mi juz wtedy Rent Jakas babka ukradla Rent PSB?? Jednym z moich faworytów na tym albumie jest "Tonight Is Forever".
Hm. Lubię L. Minnelli zwłaszcza za role w filmie Kabaret. Płyta powiedziałabym taka sobie. Przez czały czas mam wrażenie jakby pani Minnelli miała wadę wymowy (mówiąc dokładniej sepleniła) Zwłaszcza w utworze Don't Drop Bombs. Momentami słuchając tej płyty odczuwam ból zebów. Jej głos nijako nie pasuje do wykonywanych utworów.Rezultat Results jest katastrofalny. Cóż moim zdaniem Liza Minelli dużo lepiej brzmi w piosenkach napisanych na długo wcześniej przed jej urodzeniem. Osobiście dużo bardziej podoba mi się Dusty Springfield i album Reputation. W którym PSB są twórcami pieciu genialnych utworów.