22-03-2009, 23:22

23-03-2009, 0:38

23-03-2009, 12:46
 .Ale pamietam to chyba był rok 98
 .Ale pamietam to chyba był rok 98 
   Glos Liama Gallaghera jak by zachrypły. Ale piosenka  z (what’s the story...Champagne Supernova- super .
 Glos Liama Gallaghera jak by zachrypły. Ale piosenka  z (what’s the story...Champagne Supernova- super .

23-03-2009, 12:58
23-03-2009, 14:00
 Co do tego typu zestawien ostatnio na forum DM i osobno na forum U2 odbyla sie ciekawa zabawa: Wyspa. Z listy wszystkich utworow zespolu forumowicze eliminowali najmniej lubiane az do finalowej, najbardziej lubianej przez ludzi forum 5ki utworow. Mysle ze u nas tez mozna by cos takiego zrobic, tylko musimy poczekac az bedzie jeszcze troche wiecej ludzi, a z tego co widze wciaz nas przybywa! Chetnie bym sie tego podjal
  Co do tego typu zestawien ostatnio na forum DM i osobno na forum U2 odbyla sie ciekawa zabawa: Wyspa. Z listy wszystkich utworow zespolu forumowicze eliminowali najmniej lubiane az do finalowej, najbardziej lubianej przez ludzi forum 5ki utworow. Mysle ze u nas tez mozna by cos takiego zrobic, tylko musimy poczekac az bedzie jeszcze troche wiecej ludzi, a z tego co widze wciaz nas przybywa! Chetnie bym sie tego podjal   
 Wiewiórka:
Jeżeli chodzi o DM to ostatniego albumy nie słyszałem –a szkoda może i dobry.
23-03-2009, 14:39
ralph napisał(a):Z listy wszystkich utworow zespolu forumowicze eliminowali najmniej lubiane az do finalowej, najbardziej lubianej przez ludzi forum 5ki utworow. Mysle ze u nas tez mozna by cos takiego zrobic, tylko musimy poczekac az bedzie jeszcze troche wiecej ludzi, a z tego co widze wciaz nas przybywa! Chetnie bym sie tego podjal
 ani do konca nie rozumiem jak przebiega ten proces eliminacji.
 ani do konca nie rozumiem jak przebiega ten proces eliminacji. 23-03-2009, 15:08

23-03-2009, 15:24
 ani ze World In My Eyes wyprzedzi Enjoy i Jesus z Violatora. widac ze fani nie lubia najwiekszych hiciorow - tak samo jestem przekonany byloby w naszym rankingu.
 ani ze World In My Eyes wyprzedzi Enjoy i Jesus z Violatora. widac ze fani nie lubia najwiekszych hiciorow - tak samo jestem przekonany byloby w naszym rankingu.

23-03-2009, 21:05
 )
 )23-03-2009, 22:23