Skrzynka prywatnych wiadomości

Ogłoszenia góry i Wasze opinie o forum.

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Skrzynka prywatnych wiadomości

Postprzez verybilingual » 18-05-2013, 11:07

Mam takie pytanie do Darka w sprawie naszych skrzynek na PW. Z prywatnych wiadomości korzystam dosyć często, szczególnie w ostatnim czasie i przyznam, że pewnym utrudnieniem jest dla mnie fakt, iż skrzynka mieści jedynie 50 z nich. Nie chodzi tylko o to, że gdy przychodzi do mnie 51 czy 52 wiadomość, to muszę usuwać ręcznie pozostałe, ponieważ inaczej nie miałbym możliwości przeczytania najświeższych. Głównym problemem jest to, że wiadomości starsze trzeba kasować "na amen" i przepadają one bezpowrotnie, a często są w nich zawarte ważne rzeczy, które chciałbym mieć pod ręką i które są pełnym zapisem istotnych konwersacji. Obecnie doszedłem do takiego poziomu, że niezwykle ciężko jest mi już wybrać jakie wiadomości mam usunąć - wszystkie z nich wydają mi się istotne i potrzebne.

W związku z powyższym - czy istnieje możliwość zwiększenia limitu poczty na forum? Np. do 100 wiadomości na skrzynkę albo do jakiejś dużej pojemności mb, która umożliwiłaby spokojne odbieranie PW bez obaw, że skrzynka nagle się zablokuję?
''You can hear it playing all over the world''
verybilingual
Administrator

Sex: Petshopboy

Re: Skrzynka prywatnych wiadomości

Postprzez Dx2 » 18-05-2013, 17:18

Witaj zwiększyłem do 100.
Pozdrawiam
Dx2
Dx2
Administrator

Sex: Petshopboy