Peter.

Ogłoszenia góry i Wasze opinie o forum.

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Peter.

Postprzez Dx2 » 08-04-2011, 21:25

Chwilowo będzie nieobecny.
Dx2
Administrator

Sex: Petshopboy

Re: Peter.

Postprzez Wiewiórka » 10-04-2011, 12:32

Dx2 napisał(a):Chwilowo będzie nieobecny.

Ciekawe dlaczego ?
Obrazek
Wiewiórka
Somewhere

Postprzez Dx2 » 14-04-2011, 8:53

Myślę, że wiesz.
Dx2
Administrator

Postprzez ralph » 26-04-2011, 18:39

Mam nadzieje ze chwilowo pozostanie na zawsze. Powód? Zajrzyjcie na forum Depeche Mode. Uzytownik PeterS - naczelny troll, ktory jest niestety ignorowany przez administracje i ludzie maja juz naprawde dosc calej sytuacji.

Sluszna decyzja Darek, dzięki za to, że tutaj trollowanie nie było ignorowane.
ralph
Home And Dry

Postprzez eliks » 27-04-2011, 12:41

Nawet nie sprawdzam forum DM - za ciężko się ładuje :) ale wierzę Ralphowi na słowo.

Darek - głos poparcia z mojej strony za Twoją decyzję, o ile ma to dla administracji jakiekolwiek znaczenie. Peter jest/był użytkownikiem, mówiąc wprost, wyjątkowo upierdliwym. Starałem się w starciach jakie wywoływała jego ignorancja i podejście do świata za bardzo nie brać udziału, ale wierz mi - przykre słowa aż rwały się do wyłożenia. Jego osoba nie tylko zraziła do forum PSB wielu stałych gości, ale zasiała ziarno niezgody nawet wśród pozornie najbardziej radosnych i pogodnych członków tego miejsca, takich jak Wiewiór i Mariusz. Dyskusja merytoryczna z tą osobą nie mogła mieć miejsca z dwóch względów: poziom Jego wiedzy (bardzo wybiórczy) i sposób jej wykładania.

Wówczas stroniłem od podniesienia tych kwestii, chociaż starałem się w swoich wypowiedziach przemycić wyraz niezadowolenia z obecności (i nadaktywności) kogoś takiego. Właśnie ona, aktywność Petera, była argumentem "za" Jego osobą, czego nie można z kolei za bardzo powiedzieć o mnie w ostatnim czasie. Stąd moja cisza, a teraz taki wylew.

Tak czy owak, myślę że nie ma wśród użytkowników tego forum osoby, która co najmniej nie dostrzegałaby powodów Twojej, słusznej, decyzji.

Pozdrawiam, lx
"The land of dreams is better far
Above the light of the morning star"
eliks
Single / Discoteca

Postprzez ralph » 27-04-2011, 15:34

Na forum DM, napisalem ze tez niestety kojarze goscia o nicku Peter, napisalem o tym ze dosal ban na naszym forum. Jego odpowiedz?
(...)forum PSB, co do bana na forum PSB to bym się nie cieszył, a dlaczego to nie powiem. To tylko miesięczny....

Oprocz forum DM, na którym od pół roku każdy ma go juz dosc i praktycznie wszyscy albo go omijaja i probuja wytrzymac, albo nie wytrzymują i puszczają im nerwy (co przez pół roku działania trolla Petera, powoduje już kompletny rozkład forum) i apeluja wprost o ban dla niego, jest rowniez trollem na forum Modern Talking (co wysledzil ktos z forum DM) oraz Madonny (i ciekawe na ilu innych jeszcze :? ).

Co ważne: Nie ma sie czym emocjonowac, bo to klasyczny zasmiecacz. Najlepszym tego przykladem byly jego tematy o zmarlych i inne opinie praktycznie na każdy temat z wyjatkiem PSB. Cierpliwosc jest cnota, ale nie w takich przypadkach, dlatego takich użytkowników trzeba po prostu tępić. Ten człowiek wcale nie jest głupi, potrafi napisać czasami inteligentne rzeczy, Peter robi sobie po prostu jaja z innych forumowiczów i administracji na kilku forach. Taki ma widac styl spędzania wolnego czasu. Może studiuje socjologie i w ten sposób robi jakieś badania?

Wiem jedno: Miesięczna przerwa nic nie da. Jesli bedzie mogl wrocic, bedzie robil to samo. Naprawdę Darku i Pawle polecam sprawdzic "fioletowe" forum DM i wyszukac posty uzytkownika "PeterS". Forum PSB jest bardzo przyjemnym miejscem. Może nie tak dużym jak Forum DM, ale wartościowym i potrzebnym. Bardzo je lubię, bo to miejsce gdzie (po latach mizerii na GW) mogę dyskutować o moim ulubionym (razem z DM) zespole.

Ale szczerze mówiąc? Jeśli on dostanie szanse na powrót tutaj, to mysle ze nie tylko ja zaczne tu zagladac znacznie rzadziej. Dlatego bardzo Was proszę Administratorzy, nie pozwalajcie mu na powrót! I jeśli macie taka możliwość, choć wiem ze to trudne, nie pozwólcie zarejestrować się nikomu z jego adresu IP(bo to przecież żadna sztuka założyć nowe konto).
ralph
Home And Dry

Postprzez eliks » 27-04-2011, 16:11

ralph napisał(a):Na forum DM, napisalem ze tez niestety kojarze goscia o nicku Peter, napisalem o tym ze dosal ban na naszym forum. Jego odpowiedz?
(...)forum PSB, co do bana na forum PSB to bym się nie cieszył, a dlaczego to nie powiem. To tylko miesięczny....

To mówi wszystko. Wcześniej myślałem że jest po prostu głupkowaty - teraz jest ewidentne, że to troll, który doskonale wie co robi.
"The land of dreams is better far
Above the light of the morning star"
eliks
Single / Discoteca

Postprzez ralph » 27-04-2011, 18:43

Jeszcze jeden cytat z forum DM autorstw zainteresowanego sprzed jakiegos czasu:
Peter S napisał(a):
Może zmartwię tu wszystkich, ale dobrowolnie z forum nie odejdę, bo kocham muzyke DM, ale zrobię sobie dłuższą przerwę z forum, nie chcę być już więcej tutaj trollem, już min. dlatego ograniczyłem tu pisanie w każdym niemal temacie. Piszę co niektóre tylko tematy. Lubię was wszystkich dlatego na razie dam wam spokój.

Kropka.
ralph
Home And Dry

Postprzez yarek37 » 27-04-2011, 18:51

:lol:
yarek37
DJ Culture

Postprzez Wiewiórka » 27-04-2011, 21:29

ralph napisał(a):Jeszcze jeden cytat z forum DM autorstw zainteresowanego sprzed jakiegos czasu:
Peter S napisał(a):
Może zmartwię tu wszystkich, ale dobrowolnie z forum nie odejdę, bo kocham muzyke DM, ale zrobię sobie dłuższą przerwę z forum, nie chcę być już więcej tutaj trollem, już min. dlatego ograniczyłem tu pisanie w każdym niemal temacie. Piszę co niektóre tylko tematy. Lubię was wszystkich dlatego na razie dam wam spokój.

Kropka.

To jest super :lol:
Obrazek
Wiewiórka
Somewhere

Następna strona

Powrót do Komentarze i ogłoszenia.