Moderatorzy: verybilingual, Dx2
Dx2 napisał(a):Chwilowo będzie nieobecny.
(...)forum PSB, co do bana na forum PSB to bym się nie cieszył, a dlaczego to nie powiem. To tylko miesięczny....
ralph napisał(a):Na forum DM, napisalem ze tez niestety kojarze goscia o nicku Peter, napisalem o tym ze dosal ban na naszym forum. Jego odpowiedz?(...)forum PSB, co do bana na forum PSB to bym się nie cieszył, a dlaczego to nie powiem. To tylko miesięczny....
Peter S napisał(a):
Może zmartwię tu wszystkich, ale dobrowolnie z forum nie odejdę, bo kocham muzyke DM, ale zrobię sobie dłuższą przerwę z forum, nie chcę być już więcej tutaj trollem, już min. dlatego ograniczyłem tu pisanie w każdym niemal temacie. Piszę co niektóre tylko tematy. Lubię was wszystkich dlatego na razie dam wam spokój.
ralph napisał(a):Jeszcze jeden cytat z forum DM autorstw zainteresowanego sprzed jakiegos czasu:Peter S napisał(a):
Może zmartwię tu wszystkich, ale dobrowolnie z forum nie odejdę, bo kocham muzyke DM, ale zrobię sobie dłuższą przerwę z forum, nie chcę być już więcej tutaj trollem, już min. dlatego ograniczyłem tu pisanie w każdym niemal temacie. Piszę co niektóre tylko tematy. Lubię was wszystkich dlatego na razie dam wam spokój.
Kropka.
Powrót do Komentarze i ogłoszenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości