NOWE FORUM. Prawdziwe forum...

Ogłoszenia góry i Wasze opinie o forum.

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

NOWE FORUM. Prawdziwe forum...

Postprzez dafio-cat » 21-03-2009, 22:26

Wiecie co...
To jest naprawdę super forum PSB w Polsce. Nigdy czegoś takiego "chyba" nie było...
Brawo"adminie" i wszyscy Inni , którzy "maczali w tym palce'...
I o to chodzi...
Do przodu :arrow:
Ostatnio edytowano 21-03-2009, 23:04 przez Dx2, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Przeniesiony do właściwej kategorii. Dziękuję za zrozumienie. Pozdrawiam.
dafio-cat

Re: NOWE FORUM. Prawdziwe forum...

Postprzez verybilingual » 21-03-2009, 22:30

''Do przodu'' od razu jak to przeczytałem miałem ochotę napisać ''Go West!''. Tak. Naprawdę świetne forum. Teraz tylko przydałoby się jak najszybciej stworzyć szkielet forum (działy, kategorie + opisy - moja propozycja tego jest w dziale KOMENTARZE) o ile admin planuje w ogóle takie coś. Czemu teraz? No bo potem będzie problem z przenoszeniem postów. Grafike zostawimy sobie chyba na koniec. Marzy mi się by obecny szablon został zastąpiony takim gdzie nadal będzie panowała biel, ale zamiast błękitnych wstawek będą czarne - forum w kolorach Yes - i jakieś konkretne kolorowe, kwadracikowe logo :D
''You can hear it playing all over the world''
verybilingual
Administrator

Sex: Petshopboy

Postprzez dafio-cat » 21-03-2009, 22:47

VB, dzięki za szybką reakcję. Czy Ty masz jakieś "nielegalne doładowanie" o nowych postach :D
A tak na serio...
Widzę, że to Ty jesteś w pewnym sensie specjalistą od stron internetowych...
Ja przy Tobie to ... zamierzchła przeszłość( która jednak też ma swoje zalety :roll: ).
dafio-cat

Postprzez ralph » 21-03-2009, 22:59

verybilingual napisał(a):''Do przodu'' od razu jak to przeczytałem miałem ochotę napisać ''Go West!''. Tak. Naprawdę świetne forum. Teraz tylko przydałoby się jak najszybciej stworzyć szkielet forum (działy, kategorie + opisy - moja propozycja tego jest w dziale KOMENTARZE) o ile admin planuje w ogóle takie coś. Czemu teraz? No bo potem będzie problem z przenoszeniem postów. Grafike zostawimy sobie chyba na koniec. Marzy mi się by obecny szablon został zastąpiony takim gdzie nadal będzie panowała biel, ale zamiast błękitnych wstawek będą czarne - forum w kolorach Yes - i jakieś konkretne kolorowe, kwadracikowe logo :D

Popieram! Dodam, ze byloby swietnie, gdyby dało się zmienic wyglad tak, zeby wypowiedz danej osoby byla bardziej widoczna, latwiejsza do odroznienia od innych tekstów.
ralph
Home And Dry

Postprzez Dx2 » 21-03-2009, 23:09

Dziękuję za uznanie i docenienie. Czekam na reakcje innych użytkowników forum w sprawie podziału na kategorie, a jak nie będzie, to zadziałamy z godnie z sugestią Pawła.

Przepraszam, ale temat przeniosłem do właściwej kategorii.

Pzdr
Dx2
Dx2
Administrator

Postprzez balshoy » 21-03-2009, 23:50

rozplanowanie forum, tak , jak w KOMENTARZACH opisał verybilingual...przejrzałem, porównałem sobie z forum dm, uważam, że układ odpowiedni, popieram :)
nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe

Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość.
(Woody Allen)

kobiety nie zmienisz. możesz zmienić kobietę. ale to nic nie zmieni.
balshoy
Absolutely Fabulous

Postprzez eliks » 21-03-2009, 23:58

balshoy napisał(a):rozplanowanie forum, tak , jak w KOMENTARZACH opisał verybilingual...przejrzałem, porównałem sobie z forum dm, uważam, że układ odpowiedni, popieram :)

nie jestem pewien czy powinnismy sie wzorowac na forum DM - strasznie tam, pardon, 'nasrane' - tematy i watki znaczy sie. czasami trudno sie polapac.

jesli moge cos zasugerowac adminom - czemu by nie zrobic tak, aby aktywne watki (takie w ktorych postowano od czasu ostatniej wizyty) byly widoczne od razu, np. pod tematami. przyznaje ze osobne wchodzenie w sekcje nowe jest dziwnie uciazliwe i czasem sie w tym gubie.
"The land of dreams is better far
Above the light of the morning star"
eliks
Single / Discoteca

Postprzez ralph » 22-03-2009, 3:12

Ja mam propozycje dotyczaca dzialu multimedia -> foto: Moze przydalby sie oddzielny dzial FOTO oprocz MULTIMEDIOW ? Wtedy w FOTO mozna by tworzyc tematy Neil, Chris, koncertowe, ew.skany materiaow z prasy, itd...a MULTIMEDIA bylyby od klipow, bootlegow itd.
ralph
Home And Dry

Postprzez verybilingual » 22-03-2009, 9:29

Nie jesteśmy takim wielki forum jak DM by potrzebowac tysiąca różnych działów. Na pewno nie wzorowałem się właśnie na tamtym. Już bardziej pasuje mi wygląd OF. A kolejne rozbicie Multimediów raczej nie jest potrzebne, ale niech wypowiedzą się inni.
''You can hear it playing all over the world''
verybilingual
Administrator

Postprzez dafio-cat » 22-03-2009, 14:48

Mnie się na razie podoba tak jak jest(może poza tym niebieskim tłem).
To duży skok jakościowy do tego co było.Proponował bym najpierw oswoić się z tym co jest, żeby za bardzo nie namieszać.Myślę, że jak na tą chwilę jest O.K.
dafio-cat

Powrót do Komentarze i ogłoszenia.