ze smutkiem aktywuję opcję 'dodaj do wrogów'. póki co koniec tematu jak dla mnie...
naszej administracji polecam zerknąć na wskazane przez Ralpha miejsce na forum DM.
Moderatorzy: verybilingual, Dx2
Uzytkownik "...." napisał w tym miejscu post.
ralph napisał(a):Dobrze ze wspomniales o tej opcji. Sam sie dopiero dzis dowiedzialem o co chodzi dzięki radom na forum DM. Dodanie kogos do listy wrogów powoduje ze nie wyświetla sie nam tresc posta danej osoby, a informacja w stylu:Uzytkownik "...." napisał w tym miejscu post.
Tyle ze moim zdaniem to kiepskie rozwiązanie. Ty, ja, ktoś jeszcze doda go do "wrogów", ale forum będzie dalej zaśmiecane, odstraszając ew. nowych użytkowników. Poza tym kiedyś komuś, puszczą nerwy i syf robi się i tak... Jak na forum DM, gdzie administracja wykręca się tym, ze gość nie łamie regulaminu, i nikogo nie obraza, za to nawet sam jest obrażany. Fakt, choć dla mnie to paranoja.
Co do naszego forum - prosta opcja: apeluje do administratorów o dożywotni ban dla Petera.
Niech Forum PSB uczy się na błędach innych i będzie mądre przed szkodą!
Dx2 napisał(a):Zapewniam, że "Jakiś czas", to znacznie więcej niż miesiąc, bo rok z opcją przedłużenia
Powrót do Komentarze i ogłoszenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości